Česká podlaha na vlastní kůži: navštivte naší vzorkovnu!

Vybíráte si na našem e-shopu podlahu, ale z obrázku to prostě není ono? Od toho je tu naše vzorkovna! Přijeďte se za námi podívat do Borače  všechno si osahat a prohlédnout na vlastní oči.

Naše vzorkovna v Borači se rozkládá na 200 m2 a najdete zde všechny typy podlah, které vyrábíme, ale také celou řadu ostatních dřevěných výrobků, jako jsou dveře, schody, postele, skříně či třeba kování na kuchyně.

Všechno si můžete v klidu prohlédnout a obrátit se na nás s čímkoliv o radu. Vybraný vzorek podlahy vám domů zapůjčíme, ať si ho můžete porovnat a vyzkoušet jak působí ve vašem interiéru. V případě potřeby vám pomůžeme i s výběrem designéra nebo bytového architekta, ať je to u vás doma co nejkrásnější.

 

Kde nás najdete?

Naši vzorkovnu najdete v obci Borač, kam z Brna dojedete za půl hodiny a z Tišnova za deset minut. Pokud k nám nemáte cestu, doporučujeme spojit příjemné s užitečným a udělat si výlet. V okolí Borače je totiž nejen nádherná příroda, ale také kulturní památka, hrad Pernštejn. Takže pokud nevíte coby, stavte se v sobotu ráno u nás na vzorkovně a pak hurá na výlet!

Kdy máme otevřeno?

Každý všední den nás můžete navštívit od 6:00 do 14:30, nebo v sobotu od 8:00 do 10:00. Nicméně pokud vám časy nevyhovují, neváhejte zavolat a můžeme se domluvit i na jiném čase.

Zpět do blogu

Česká Podlaha

JAKOU PODLAHU VYBRAT?

Rádce s výběrem podlahy

Náš rádce s vámi projde všechen sortiment, abyste našli podlahu, která do vašeho interiéru perfektně zapadne. A na samotnou pokládku jsme pro vás připravili videonávody, ať víte, co vás čeká.

1

Dřevěný podklad

(masívní desky, dřevotřískové desky, OSB
desky nebo staré parkety)

Na cementovém základě

(beton nebo anhydrit)


2
    
  
3