Jak u nás probíhá nákup podlahy?

Přemýšlíte o tom, že si pořídíte dřevěnou podlahu, ale vůbec nevíte, jak a s čím začít? Jakou zvolit barvu dřeva, jestli umístit podlahové topení, montovat svépomocí nebo to nechat na profesionálech…. Těch otázek je spoustu a proto jsme pro vás sepsali nejčastější scénář, podle kterého nakupuje většina našich zákazníků.

Pokud jste se rozhodli, že si chcete pořídit dřevěnou podlahu, máte už to největší rozhodnutí za sebou. Teď už vás čeká jen příjemné vybírání typu dřeva a barevného odstínu. Projděte si náš e-shop a zkuste si jednotlivé odstíny porovnat třeba s nábytkem, který doma máte. Rozhodněte se, jestli chcete spíš luxusní tmavý, nebo opticky zvětšující a rozjasňující odstín.

Velmi často se stane, že jsou naši zákazníci nerozhodní a nedokáží si představit, co přesně by do jejich interiéru sedělo. A tak se rozhodnou spojit příjemné s užitečným a vydají se na výlet do malebné vesničky Borač, kde mimo jiné máme také vzorkovnu.

Dřevo si můžete osahat, spřátelit se

V naší vzorkovně máme vystavené všechny produkty z našeho e-shopu, takže si můžete naživo prohlédnout všechny odstíny, ale také si osahat povrch. Jednotlivé parkety se totiž liší, povrch může být dřevěný, drásaný, olejový, lakovaný… A vy díky tomu zjistíte, který úprava vám nejvíce vyhovuje.

O dřevu si popovídáme

O jednotlivých produktech si s vámi rádi popovídáme a pomůžeme vám najít to nejlepší řešení pro vaše prostory. A také vám samozřejmě zodpovíme všechny vaše dotazy. A pokud i přesto váháte a nevíte, jaký odstín nakonec zvolit? Zapůjčíme vám vzorek domů, kde si ho můžete zkusit přikládat k nábytku nebo porovnat s barvou dveří, zkrátka nechat rozhodnutí na celkovém dojmu a atmosféře, kterou dřevo vytváří.

Co se děje dál?

V momentě, kdy máte vybráno a objednáno, podlahu vám připravíme, případně na zakázku vyrobíme. A záleží jen na vás, jestli si u nás objednáte pokládku, nebo jestli to zkusíte na vlastní pěst. Pokud do toho půjdete sami, doporučíme vám příslušenství a také pro vás máme nachystaný návod, který je k parketám přibalen. Natočili jsme však pro vás i podrobná videa, ve kterých si celou pokládku můžete pustit. V případě vlastní pokládky máte však jen polovinu záruky, vztahující se jen na vady výrobku, ne na špatné položení.

Pokud si pokládku objednáte u nás, máte plnou záruku a v termínu na kterém se spolu domluvíme, vám podlahu přijedeme položit. A pak už si jen užíváte krásné, útulné atmosféry s novou podlahou!

Zpět do blogu

Josef Řezníček

Josef Řezníček

Pro dřevo mám slabost, a proto dobře vím, co jeho pořízení obnáší. Pomůžu vám najít ideální dřevěnou podlahu – podle toho, kde ji chcete umístit, jak bude zatěžována, nebo třeba podle toho, jestli plánujete také podlahové topení. Přijeďte do naší vzorkovny v Borači u Brna a nechte si poradit.

JAKOU PODLAHU VYBRAT?

Rádce s výběrem podlahy

Náš rádce s vámi projde všechen sortiment, abyste našli podlahu, která do vašeho interiéru perfektně zapadne. A na samotnou pokládku jsme pro vás připravili videonávody, ať víte, co vás čeká.

1

Dřevěný podklad

(masívní desky, dřevotřískové desky, OSB
desky nebo staré parkety)

Na cementovém základě

(beton nebo anhydrit)


2
    
  
3